LAMDA3 Creative Studio: Παραγωγή στη Φύση

Ένα οδοιπορικό του Creative Studio, παρέα με την Ecoflow.

Τρία είναι τα σημεία ελέγχου πριν η ομάδα του Creative Studio επιβιβαστεί στο όχημα της περιπέτειας και αναχωρήσει για τον προορισμό κάθε παραγωγής. Τα δύο ξεκινούν από την παραμονή, και το τρίτο γίνεται τη στιγμή της αναχώρησης.

Βήμα πρώτο: γεμίζουμε τις πρίζες του σπιτιού μας με φορτιστές. Drone και μπαταρίες κάμερας, κινητά και λάπτοπ, όλα “παίρνουν φωτιά” για να μας εξασφαλίσουν απόθεμα ενέργειας ικανό να υποστηρίξει την παραμονή μας στη Φύση.

Βήμα δεύτερο: Πακετάρισμα ρούχων και εξοπλισμού. Ο ρουχισμός πρέπει να είναι ζεστός, ελαφρύς και οπωσδήποτε να περιλαμβάνει αδιάβροχο layer για την περίπτωση που ο καιρός αποφασίσει να μας προσφέρει λίγο πιο ατμοσφαιρικές συνθήκες. Καλά τα αρώματα του νοτισμένου δάσους και του φρεσκοβρεγμένου χώματος, αλλά ακόμα  καλύτερο είναι να μπορείς να τα απολαύσεις σχετικά στεγνός.

Υπάρχει και ένα ακόμα κομμάτι εξοπλισμού που δε λείπει ποτέ από τις αποσκευές του Creative Studio, και αυτό είναι ο εξοπλισμός παρασκευής του καφέ στη Φύση. Ο φρεσκοαλεσμένος, ζεστός καφές που απολαμβάνουμε στην αρχή, στη μέση και στο τέλος κάθε παραγωγής μας αποτελεί σχεδόν… υπογραφή μας. (Τόσο ταυτισμένοι είμαστε με την αγαπημένη μας συνήθεια, ώστε φτάσαμε να κάνουμε ειδική έκδοση για αυτή).

Το τρίτο και τελευταίο βήμα γίνεται πριν την αναχώρησή μας, είτε αυτή γίνεται από την Αθήνα, είτε γίνεται από κάποιο φιλόξενο Καταφύγιο, είτε από το σημείο στο οποίο κατασκηνώσαμε το προηγούμενο βράδυ. Δεν είναι άλλο από τον τελικό έλεγχο: φορτώσαμε όλα μας τα μπαγκάζια στο όχημά μας; Είναι κάθε σακίδιο, κάθε κομμάτι εξοπλισμού, στη θέση που πρέπει;

Γιατί, εδώ που τα λέμε, δύο πράγματα χρειάζεται ένα Creative Studio για να δημιουργήσει κάτι μοναδικό: εμπνευσμένους, ταλαντούχους ανθρώπους και καλό εξοπλισμό με μπαταρίες σε ισχύ.

Την απαραίτητη έμπνευση μας τη χαρίζουν η αγάπη μας για τη Φύση και η δημιουργική χαρά που μας εμπνέει. Το ταλέντο το διαθέτουν άφθονο τα μέλη της ομάδας. Τι μένει; 

Μένει να εξασφαλίσουμε ότι η απόδοση των συσκευών μας θα είναι ικανή να ακολουθήσει τις “ακραίες” δημιουργικές μας διαθέσεις. Με απλά λόγια, μένει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε τρόπο να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας οπουδήποτε- διότι, κυριολεκτικά, το “οπουδήποτε” είναι το μόνο βέβαιο σε σχέση με τις δημιουργικές μας παραγωγές. 

Τη λύση στην ανάγκη μας αυτή μας την έδωσε η EcoFlow με το φορητό RIVER 2 Pro Power Station. Με μικρό βάρος και ιδανικό μέγεθος, προστέθηκε εύκολα στις αποσκευές μας και άλλαξε την εμπειρία μας, επιτρέποντάς μας ακόμα και να… δούμε ταινία στην καρδιά του δάσους, αφού ολοκληρώσαμε την παραγωγή. 

Κάτι που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα και που όντως μπορεί να κάνει τη διαφορά σε πολυήμερα ταξίδια, είναι η εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση του RIVER 2 Pro, που μας επέτρεψε να “κλείνουμε” την κάθε μέρα έτοιμοι για την επόμενη απόδραση, αφού μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις πρίζες που συναντούσαμε στις στάσεις μας, χωρίς μεγάλη επιβάρυνση του καταφυγίου ή του εστιατορίου. Η φόρτιση του power station έπιανε 0-100%  σε 70 λεπτά.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που η διαδρομή μας για λίγες μέρες δεν περιελάμβανε “πολιτισμό”, είχαμε τη λύση: με τέσσερις ευέλικτες επιλογές φόρτισης, το RIVER 2 Pro φορτίζεται στο αγαπημένο μας “οπουδήποτε”. Είχαμε την επιλογή να το φορτίσουμε μέσω αυτοκινήτου, μέσω των ηλιακών πάνελ της Ecoflow (πωλούνται χωριστά) αλλά και μέσω USB-C.

Ελάτε λοιπόν, για λίγο μαζί μας… δείτε το βίντεο στο οποίο καταγράψαμε την εμπειρία μας στα αγαπημένα Άγραφα, παρέα με την ενέργεια της EcoFlow.

*Τα προϊόντα EcoFlow διατίθενται στην ελληνική αγορά και υποστηρίζονται τεχνικά από την Info Quest Technologies.

*It is forbidden to republish/ use any material without consent of the creator(s).

Κείμενο © λ3 by Maria Kantani

Φωτογραφία © λ3 by Giannis Paraskevas & Yannis Papanastasopoulos

Video © λ3 by Giannis Paraskevas

#lovenlivelife

Contact Us
Subscribe to Newsletter

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0