Love n’ Live Life

Το Lamda3 δημιουργήθηκε από τον Χρήστο Τζούτη. Η αγάπη του για την ελληνική φύση ξεκίνησε από μικρή ηλικία, κορυφώθηκε όμως όταν η σχέση του μαζί της έγινε τρόπος ζωής, χάρη στην εκπαίδευσή του ως συνοδός βουνού. Αντιλαμβανόμενος τη μοναδικότητα και τον ευεργετικό χαρακτήρα της εμπειρίας που προσφέρει ο συνδυασμός φυσικού κάλλους και ανθρώπινης φιλοξενίας, ο Χρήστος οραματίστηκε τη δημιουργία ενός ταξιδιωτικού οργανισμού ο οποίος θα συστήνει στον επισκέπτη τον κάθε τόπο, στην πιο αυθεντική του μορφή.

"Παιδί" αυτού του οράματος είναι το Lamda3, το οποίο υπηρετεί το πάθος για τη Φύση, τον Τόπο και τον Άνθρωπο με τρεις τρόπους:

Καταγραφή της ταξιδιωτικής εμπειρίας στην καρδιά της φύσης, αλλά και στις κοινότητες των ανθρώπων που ζουν γύρω της. Τόσο μέσα από φωτογραφικές ιστορίες, όσο και μέσα από κείμενα που μεταδίδουν τη φλόγα της περιπέτειας και τη διάθεση για εξερεύνηση, το Lamda3 στοχεύει στην ανάδειξη προορισμών και στην καλλιέργεια ενός φυσιολατρικού τρόπου ζωής. Οι έντυπες εκδόσεις, αλλά και το digital storytelling (site, instagram, filming projects) επιδιώκουν να μας συστήσουν ξανά στην τέχνη του ταξιδιού, παρουσιάζοντας αφενός "κρυμμένα διαμάντια" που το ευρύ κοινό αγνοεί, και αναζητώντας αφετέρου την αυθεντική προσωπικότητα δημοφιλών προορισμών που κινδυνεύουν να χαθούν... στη βοή των πολυπληθών επισκεπτών τους.

Ανάδειξη μιας αισθητικής πρότασης που προωθεί εμπειρίες φιλοξενίας και απόδρασης που "συνομιλούν" με τον εκάστοτε τόπο, απλώνοντας μπροστά στον ταξιδιώτη έναν "χάρτη", ικανό να τον οδηγήσει στα μονοπάτια που περπάτησαν και περπατούν οι ντόπιοι. Η διοργάνωση των πολυαγαπημένων εξορμήσεων του Lamda3 γίνεται με οδηγό αυτή την "πυξίδα"- και με στόχο τη μύηση των συμμετεχόντων στην ασφαλή περιήγηση στη φύση, στην απόλαυση της ανόθευτης ομορφιάς και στο μοίρασμα στιγμών δράσης αλλά και χαλάρωσης.

Lamda3 Creative Studio

Συνεργασία με οργανισμούς και brands που (i) μοιράζονται το ίδιο όραμα, αυτό της αγάπης για το σπίτι μας, τη Γη, και την κάθε γειτονιά- τόπο της, (ii) βρίσκουν στα ελληνικά τοπία, ανθρωπογενή και φυσικά, το ιδανικό σκηνικό για να συστήσουν το προϊόν τους στο κοινό.

  • Golden Tourism Award 2024 στην κατηγορία “Travel guide / Travel magazine / Ειδικές εκδόσεις / Applications / Travel blog / Ταξιδιωτική εκπομπή”
  • Silver Tourism Award 2022 στην κατηγορία “Travel guide / Travel magazine / Ειδικές εκδόσεις / Applications / Travel blog / Ταξιδιωτική εκπομπή”
  • Bronze Tourism Award 2022 στην κατηγορία “Τουρισμός Υπαίθρου”

Τα Ελληνικά Tourism Awards ως θεσμός ξεκίνησαν πριν από 10 χρόνια, με σκοπό να αναδείξουν επιχειρήσεις, εταιρείες και δράσεις γύρω από τον ελληνικό τουρισμό. Στην πρώτη της συμμετοχή το 2022, η ομάδα του λ3 κατάφερε να αποσπάσει το αργυρο βραβείο στην κατηγορία Ταξιδιωτικό Περιοδικό και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Τουρισμός Υπαίθρου. To 2024, η τρίτη μας συμμετοχή έφερε το τρίτο βραβείο - αυτή τη φορά το χρυσό. Η σημαντική αυτή διάκριση ήρθε να αναγνωρίσει την σκληρή δουλειά και τον διαρκή, ομαδικό αγώνα που κάνουμε ώστε να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ποιότητα σε κάθε αποτέλεσμα που πετυχαίνουμε, σε κάθε μας βήμα, σε κάθε μας πρότζεκτ. Και οι δύο κατηγορίες στις οποίες βραβευτήκαμε είχαν δυνατές συμμετοχές- και αυτό από μόνο του για εμάς επισφραγίζει τη βαρύτητα των τριών αυτών διακρίσεων. Η προσήλωση και το πάθος μας για τη βιωσιμότητα, τη λειτουργικότητα και την αισθητική αρτιότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά σε ό,τι κάνουμε και τα βραβεία αυτά αποτελούν σαφή ένδειξη ότι βαδίζουμε σωστά.

Χρήστος Τζούτης

Founder & Creative Director

Ο Χρήστος αγαπά τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τον καφέ και το καλό κρασί. Αθεράπευτα ερωτευμένος με την ελληνική φύση και τα ελληνικά βουνά, δημιούργησε το Lamda3 με ένα όνειρο: να προσκαλέσει, με όσο περισσότερους τρόπους μπορεί, τον κόσμο “να βγει εκεί έξω”.

Το μεγαλύτερο ταλέντο του, πέρα από το να μεταδίδει το πάθος και τον ενθουσιασμό του στην ομάδα, είναι η διοργάνωση εξορμήσεων στις οποίες όλοι γινόμαστε μια μεγάλη παρέα, εξερευνώντας με ασφάλεια τη Φύση και απολαμβάνοντας την Ομορφιά τόπων και στιγμών. Ελάτε μαζί μας σε μια από τις επόμενες εξορμήσεις και θα το διαπιστώσετε μόνοι σας!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

PHOTOGRAPHER & VIDEOGRAPHER

Ο Γιάννης αγαπά τη φωτογραφία, το βουνό και τα λογοπαίγνια. Ο ορισμός του τέλειου ταξιδιού για κείνον είναι αυτό που περιέχει όλα τα παραπάνω, μαζί με καλή παρέα και μπύρα. Μέσω της ενασχόλησης του με το βίντεο και τη φωτογραφία, δόθηκαν οι ευκαιρίες να γνωρίσει μοναδικούς προορισμούς και να αποτυπώσει τοπία που θέλει να συστήσει κοινό. Σταθερή σχέση του τα τελευταία χρόνια είναι η αστροφωτογραφία τοπίου, για χάρη οποίας σχεδιάζει κάθε εξόρμηση στη φύση με βάση τη φάση της Σελήνης. Ο ρόλος του στο Lamda3 αρχίζει από την αποτύπωση των στιγμών μας στα ταξιδιωτικά project, συνεχίζει με την επιμέλεια του φωτογραφικού υλικού για το έντυπο τεύχος και φτάνει ως την έρευνα και το σχεδιασμό επόμενων εξορμήσεων…και πάλι από την αρχή.

Μαρία Π. Καντάνη

Writer & Copy Editor

Η Μαρία ήθελε από πάντα να μαθαίνει όσο περισσότερα μπορούσε- και να ρωτάει… περισσότερα απ’ όσα άντεχαν συνήθως οι άλλοι. Οι ώρες που πέρασε μέσα σε σελίδες λογοτεχνικών, σχολικών, μουσικών και, αργότερα, επιστημονικών βιβλίων τη μύησαν στην ύπαρξη ενός κόσμου άυλου, απέραντου, μαγευτικού, που προέκυπτε μέσα από τον υλικό κόσμο της εμπειρίας- και ταυτόχρονα τον επέκτεινε στο άπειρο. Η θέληση να μοιραστεί ιστορίες αναζήτησης και εξερεύνησης ανθρώπων και τόπων- αχαρτογράφητων και χαρτογραφημένων- την οδήγησε αρχικά στις παιδαγωγικές σπουδές, και εν συνεχεία στο τόλμημα της γραφής.

Ο ρόλος της στο Lamda3 κινείται γύρω από τις ιστορίες: εκείνες που φυλάσσονται μέχρι να έρθει η ώρα να τις μοιραστούν, εκείνες που έχουν ξεχάσει πως φτιάχτηκαν ώστε κάποιος να τις ακούσει- κι εκείνες που ντρέπονται πολύ, γιατί δε νομίζουν ότι έχουν κάτι σπουδαίο να πουν. Οι αγαπημένες της είναι μάλλον οι τελευταίες.

Μαργαρίτα Κωτσίνη

Editor-in-chief, Publishing Consultant

Η Μαργαρίτα Κωτσίνη γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου τα βιβλία και οι επισκέψεις στα μουσεία είναι είδη πρώτης ανάγκης. Οι σπουδές της, τη βάζουν ακόμη πιο βαθιά στον μαγικό κόσμο των βιβλίων και της τέχνης. Αναζητά πάντα την αρχή των πραγμάτων, τον καμβά και τα υλικά, παρακολουθεί τη διαδικασία της δημιουργίας και προσπαθεί να στήσει τον ιδανικό χώρο για τη συνέχεια.

Έχει επιμεληθεί αρκετές εκδόσεις για διάφορους εκδοτικούς οίκους και έχει συνεργαστεί με συγγραφείς, εικονογράφους και καλλιτέχνες, που πάντα θαύμαζε, σε διάφορα projects και εκδόσεις. Αγαπά το βουνό, τον καλό καφέ και φυσικά το χαρτί και το μελάνι.

Βασίλης Π. Γεωργίου

Designer

Ο Βασίλης ζει με καφέ και τσιγάρα και έχει εμμονή με την τυπογραφία και τον σχεδιασμό εκδόσεων. Οι βασικοί πυλώνες της έρευνας και της πρακτικής του είναι: η ιστορία και η εξέλιξη των ελληνικών γραμμάτων, το αντίκτυπο που μπορεί να έχει η μορφή των γραμμάτων στον αναγνώστη ––το κείμενο ως εικόνα––, και οι μέθοδοι μετάδοσης της γραπτής πληροφορίας, είτε μέσω της προπαγάνδας, είτε μέσω της τέχνης.

Λατρεύει να ταξιδεύει στην άγρια φύση και το κάνει κυρίως σχεδιάζοντας τις σελίδες του LAMDA3.

Χρήστος Τζούτης, Founder & Creative Director

Ο Χρήστος αγαπά τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τον καφέ και το καλό κρασί. Αθεράπευτα ερωτευμένος με την ελληνική φύση και τα ελληνικά βουνά, δημιούργησε το Lamda3 με ένα όνειρο: να προσκαλέσει, με όσο περισσότερους τρόπους μπορεί, τον κόσμο "να βγει εκεί έξω".Το μεγαλύτερο ταλέντο του, πέρα από το να μεταδίδει το πάθος και τον ενθουσιασμό του στην ομάδα, είναι η διοργάνωση εξορμήσεων στις οποίες όλοι γινόμαστε μια μεγάλη παρέα, εξερευνώντας με ασφάλεια τη Φύση και απολαμβάνοντας την Ομορφιά τόπων και στιγμών. Ελάτε μαζί μας σε μια από τις επόμενες εξορμήσεις και θα το διαπιστώσετε μόνοι σας!

Γιάννης Παρασκευάς, Photographer & Videographer

Ο Γιάννης αγαπά τη φωτογραφία, το βουνό και τα λογοπαίγνια. Ο ορισμός του τέλειου ταξιδιού για κείνον είναι αυτό που περιέχει όλα τα παραπάνω, μαζί με καλή παρέα και μπύρα. Μέσω της ενασχόλησης του με το βίντεο και τη φωτογραφία, δόθηκαν οι ευκαιρίες να γνωρίσει μοναδικούς προορισμούς και να αποτυπώσει τοπία που θέλει να συστήσει κοινό. Σταθερή σχέση του τα τελευταία χρόνια είναι η αστροφωτογραφία τοπίου, για χάρη οποίας σχεδιάζει κάθε εξόρμηση στη φύση με βάση τη φάση της Σελήνης.Ο ρόλος του στο Lamda3 αρχίζει από την αποτύπωση των στιγμών μας στα ταξιδιωτικά project, συνεχίζει με την επιμέλεια του φωτογραφικού υλικού για το έντυπο τεύχος και φτάνει ως την έρευνα και το σχεδιασμό επόμενων εξορμήσεων…και πάλι από την αρχή.

Μαρία Π. Καντάνη, Writer & Copy Editor

Η Μαρία ήθελε από πάντα να μαθαίνει όσο περισσότερα μπορούσε- και να ρωτάει… περισσότερα απ’ όσα άντεχαν συνήθως οι άλλοι. Οι ώρες που πέρασε μέσα σε σελίδες λογοτεχνικών, σχολικών, μουσικών και, αργότερα, επιστημονικών βιβλίων τη μύησαν στην ύπαρξη ενός κόσμου άυλου, απέραντου, μαγευτικού, που προέκυπτε μέσα από τον υλικό κόσμο της εμπειρίας- και ταυτόχρονα τον επέκτεινε στο άπειρο. Η θέληση να μοιραστεί ιστορίες αναζήτησης και εξερεύνησης ανθρώπων και τόπων- αχαρτογράφητων και χαρτογραφημένων- την οδήγησε αρχικά στις παιδαγωγικές σπουδές, και εν συνεχεία στο τόλμημα της γραφής.Ο ρόλος της στο Lamda3 κινείται γύρω από τις ιστορίες: εκείνες που φυλάσσονται μέχρι να έρθει η ώρα να τις μοιραστούν, εκείνες που έχουν ξεχάσει πως φτιάχτηκαν ώστε κάποιος να τις ακούσει- κι εκείνες που ντρέπονται πολύ, γιατί δε νομίζουν ότι έχουν κάτι σπουδαίο να πουν. Οι αγαπημένες της είναι μάλλον οι τελευταίες.

Μαργαρίτα Κωτσίνη, Editor-in-chief, Publishing Consultant

Η Μαργαρίτα Κωτσίνη γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου τα βιβλία και οι επισκέψεις στα μουσεία είναι είδη πρώτης ανάγκης. Οι σπουδές της, τη βάζουν ακόμη πιο βαθιά στον μαγικό κόσμο των βιβλίων και της τέχνης. Αναζητά πάντα την αρχή των πραγμάτων, τον καμβά και τα υλικά, παρακολουθεί τη διαδικασία της δημιουργίας και προσπαθεί να στήσει τον ιδανικό χώρο για τη συνέχεια.Έχει επιμεληθεί αρκετές εκδόσεις για διάφορους εκδοτικούς οίκους και έχει συνεργαστεί με συγγραφείς, εικονογράφους και καλλιτέχνες, που πάντα θαύμαζε, σε διάφορα projects και εκδόσεις. Αγαπά το βουνό, τον καλό καφέ και φυσικά το χαρτί και το μελάνι.

Βασίλης Π. Γεωργίου, Designer

Ο Βασίλης ζει με καφέ και τσιγάρα και έχει εμμονή με την τυπογραφία και τον σχεδιασμό εκδόσεων. Οι βασικοί πυλώνες της έρευνας και της πρακτικής του είναι: η ιστορία και η εξέλιξη των ελληνικών γραμμάτων, το αντίκτυπο που μπορεί να έχει η μορφή των γραμμάτων στον αναγνώστη ––το κείμενο ως εικόνα––, και οι μέθοδοι μετάδοσης της γραπτής πληροφορίας, είτε μέσω της προπαγάνδας, είτε μέσω της τέχνης.Λατρεύει να ταξιδεύει στην άγρια φύση και το κάνει κυρίως σχεδιάζοντας τις σελίδες του LAMDA3.

Lamda3 Magazine
 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
CREATIVE STUDIO

Συνεργάτες

Κωστής Αγγελόπουλος, Photographer Ι Alessandro Kikinas, Photographer Ι Μαρία Κολιακουδάκη, Travel writer Ι Χρήστος Μανιώρος, Photographer Ι Ηλίας Νικολάντος, Outdoors & Climbing guide Ι Τατιάνα Παπαγεωργίου, Travel writer Ι Ευαγγελία Πέττα, Travel writer Ι Ηλίας Τσεϊσβίλι, Outdoors & Climbing guide

Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε

Γιώργος Βενιός, Photographer Ι Chris Burkard, Photographer Ι Αλεξ Γρυμάνης, Photographer Ι Θωμάς Ζήκος, Photographer Ι Ορέστης Ζούμπος, Photographer Ι Κωνσταντίνος Θέμελης, Photographer Ι Αμαλία Κωβαίου, Photographer  Ι Σόφη Μουτάφη, Travel Writer Ι Γιάννης Παπαναστασόπουλος, Photographer Ι Μαίρη Ρετσίνα, Content Creator Ι Αλέξης Χατζόγλου, Photographer Ι Farawayfarers, Content Creators/ Travellers Ι Marabou Project Ι Melina and Markos, Content Creators/ Travellers Ι YABA travellers, Content Creators/ Travellers

Είχαμε τη χαρά να δημιουργήσουμε για

Amino Animo Ι AREA51 Ι Breitling Greece Ι Columbia Greece Ι Coffee Republic Ι Costa Coffee Ι Cyanos Yatching Ι Ecoflow Greece (Info Quest Tecnologies) Ι Efood Ι Eumelia Organic Farm Ι Fjällräven Greece Ι Hanwag Ι Katogi Averoff Ι Kinsterna Hotel Ι Montanema Handmade Village Ι Nicolettas Houses Santorini  Ι PRIMUS Ι Rhoeco Ι Samsung Greece Ι Spanos Luxury Cars Ι The Northface Ι The Roosters Roastery Ι Theoni Water Ι Tsakiris

Χορηγοί

Aegean Airlines Ι AREA51 Ι Ecoflow (Info Quest Technologies) I Fjällräven Greece I Nutree Bars Ι Montanema Handmade Village I Seajets Ι Spanos Luxury Cars 

newsletter

Contact Us
Subscribe to Newsletter

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0