Κανουμε στροφη για εναν καλυτερο κοσμο!

Αθηνα, Κυριακή 3 Δεκεμβριου, LOT51

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να κάνεις ποδήλατο και ταυτόχρονα να προστατεύεις το περιβάλλον και τον πολιτισμό της χώρας;

Ακούγεται Super Duper, γιατί είναι το Super Duper Ride!

Δήλωσε συμμετοχή σε μία βόλτα που θα θυμάσαι για πάντα και ταυτόχρονα, θα είναι η αρχή ενός καλύτερου κόσμου. 

Πότε; 

Σε περιμένουμε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 08:00, στο Lot51 για να απολαύσουμε πρωϊνό καφέ και να ξεκινήσει η βόλτα μας. 

Το ποδήλατο έχει αλλάξει τη ζωή σου. Ώρα να αλλάξει και τον κόσμο! 

Κάνε join και έλα μαζί μας σε μια ποδηλατική βόλτα διαφορετικού χαρακτήρα. Με κάθε πεταλιά, γνώρισε άγνωστες πτυχές της Αττικής, πάρε μέρος σε fun δραστηριότητες – δεν λέμε περισσότερα 😉 – και ζήσε το συναίσθημα του να κάνεις αυτό που αγαπάς, για καλό σκοπό. 

Περιβάλλον, πολιτισμός και αθλητισμός, συναντιούνται και συνδυάζονται σε ένα event που στόχο έχει να ενισχύσει διαθέτοντας μέρος των εσόδων των συμμετοχών, στην Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, η οποία από το 1972 εργάζεται άκοπα για την προστασία και την ανάδειξη του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας. 

 

Περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Η ποδηλασία είναι μια δραστηριότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Υποστηρίζοντας τη φύση του αγαπημένου μας αθλήματος, θα επιδιώξουμε να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και στο event μας, με τις παρακάτω ενέργειες: 

 1. To leading car του event το θα είναι το κορυφαίο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Skoda Enyaq iV.
  2. Σε όλους τους σταθμούς τροφοδοσίας, θα παρέχονται πλήρως ανακυκλώσιμα μπουκάλια νερού Βίκος.
  3. Η τσάντα για το goodie bag που θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες θα είναι βαμβακερή.
  4. Το Bazaki Juice Bar θα διαθέσει plant-based κεράσματα σε όλους τους συμμετέχοντες μεταφέροντας τα γεύματα με το νέο τους ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
  5. Το πρωί πριν τη βόλτα μας θα προσφερθεί specialty καφές Area51 σε όλους τους αναβάτες σε κεραμικό φλιτζάνι για να απολαύσουν το ζεστό καφέ τους και κούπα για να πιούν τον cold brew καφέ τους.

Δυνατότητα συμμετοχής

To event απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα με εμπειρία στην ποδηλασία, έχοντας διανύσει είτε σε βόλτα είτε σε αγώνα, αποστάσεις μεγαλύτερες των 80 χιλιομέτρων. Η μέση ταχύτητα του peloton θα κυμανθεί από 23 -28 χιλιόμετρα ανά ώρα. Αν αγαπάς την ποδηλασία, αλλά δεν έχεις ακόμα τη φυσική ικανότητα να ακολουθήσεις το peloton, προτείνουμε να περιμένεις λίγο ακόμα για τα επόμενα event μας.

Γραμματεία 

Θα λειτουργήσει γραμματεία για την παραλαβή των goodie bags το Σάββατο 2/12 στο Lot51 μεταξύ 8-2μ.μ. στο ίδιο σημείο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλάβουν τη τσάντα και την ημέρα της βόλτας μας και να αποθηκεύσουν το goodie bag σε ασφαλή χώρο στο Lot51.

Τεχνική Υποστήριξη 

Η Kassimatis cycling θα είναι μαζί μας πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της βόλτας για να διασφαλίσει ότι κάνεις δε θα μείνει πίσω… ενώ το πρωί που θα φθάσετε στο χώρο μπορείτε να τοποθετήσετε τα ποδήλατα σας στα όμορφα bike racks που θα υπάρχουν στο χώρο και το οποίο μας προσφέρει ο καλύτερος ειδικός στο χώρο του ποδηλάτου.

Τι καλά θα έχει μέσα στο Goodie Bag;

 • Ένα συλλεκτικό ποδηλατικό cap από την Odd3
 • Ένα ζευγάρι ποδηλατικές κάλτσες προσφοράς της Skoda Greece.
 • Ένα πανέμορφο και πρακτικό μπουκάλι θερμό από την Area51 για να απολαμβάνετε το καφέ σας παντού.
 • Μια yum yum μπάρα ενέργειας από Το Bazaki Juice Bar.
 • Αριθμό συμμετοχής για την κλήρωση Κράνος ποδηλάτου, προσφορά από την Kassimatis Cycling. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω:

email: superduperride@lamda3.com

ph.1: +30 6948018890

ph.2: +30 6983934057

Ποιος μπορεί να συμμετέχει;

Όλοι οι λάτρεις της ποδηλασίας που έχουμε έντονη περιβαλλοντική συνείδηση και αναζητάμε νέες εμπειρίες.

Οι θέσεις για τη βόλτα μας είναι 100 όποτε σου προτείνουμε να κάνεις την εγγραφή σου γρήγορα και να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου!

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής παρακάτω και ολοκλήρωσε online την πληρωμή ακολουθώντας το σύνδεσμο.

Το ερώτημα θα μπορούσε να είναι ρητορικό αλλά αν δεν είναι, θα σου πούμε ότι θα περάσουμε φανταστικά, κάθε χιλιόμετρο θα είναι και κάτι διαφορετικό, ενώ από κάθε εγγραφή, εμείς θα προσφέρουμε 10€ στην Ελληνική Εταιρεία για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό.

 • Goodie bag με πλούσια δώρα
 • Ιατρική κάλυψη από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
 • Leading race car από την SKODA Greece
 • Σταθμοί ανεφοδιασμού με νερό ΒΙΚΟΣ, Smoothies, Eνεργειακές
  μπάρες από Tο Bazaki Juice Bar
 • Δεν καλύπτει χρονομέτρηση, στροφάρουμε για καλό, δε βιαζόμαστε.
Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από της διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: Γνωρίζω ότι η ποδηλασία μεγάλων αποστάσεων, λαμβάνει χώρα σε δρόμους με ανοικτή κυκλοφορία και εγκαταστάσεις ανοικτές στο κοινό και ότι είναι μια δραστηριότητα που ελέγχει τα όρια της σωματικής και πνευματικής αντοχής. Υπέρβαση αυτών των ορίων μπορεί να επιφέρει σοβαρό τραυματισμό, απώλεια περιουσίας ή ακόμα και θάνατο. Ενδεικτικά (και όχι περιοριστικά) οι κίνδυνοι προέρχονται από το φυσικό περιβάλλον, τον καιρό, τις θερμοκρασίες, την κίνηση άλλων οχημάτων, τις αντιδράσεις άλλων ανθρώπων, τη φυσική κατάσταση των συμμετεχόντων, κλπ. Ελλιπής ή ελαττωματικός εξοπλισμός, δικός μου ή άλλων συμμετεχόντων ποδηλατών, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε δημιουργία κινδύνου. Επίσης γνωρίζω πως οι ποδηλατικές διοργανώσεις θα τελούνται την προβλεπόμενη ημερομηνία και ώρα, ανεξαρτήτως καιρικών και άλλων συνθηκών.  
 
Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη των πράξεων ή παραλείψεών μου για κάθε πιθανό τραυματισμό μου, ατύχημά μου  ή απώλεια περιουσίας μου καθώς και τραυματισμό, θάνατο ή απώλεια περιουσίας τρίτου, που μπορεί να προκληθεί κατά τη συμμετοχή μου σε διοργανώσεις brevet. Συμμετέχω με πλήρη γνώση αυτών των πιθανών κινδύνων και  παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση κατά των  διοργανωτών/ή και διαχειριστών/ή και εκπροσώπων  της διαχειριστικής και διοργανώτριας αρχής, εθελοντών , πιθανών  χορηγών  και οποιουδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή των παραπάνω δραστηριοτήτων. Σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματός μου, σωματικών βλαβών ή ακόμα και θανάτου μου, οι πιο πάνω αναφερόμενοι δε φέρουν καμία ευθύνη.  
 
Δηλώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών, έχω πρόσφατα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο κατάλληλο για τη δραστηριότητα της ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων, είμαι υγιής, έχω τη σωματική ικανότητα και έχω προπονηθεί κατάλληλα για μία τέτοια δραστηριότητα. Περαιτέρω, δεσμεύομαι να επαναλαμβάνω τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τουλάχιστον άπαξ ετησίως και να απέχω από μελλοντικές διοργανώσεις brevet σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο από τους ιατρούς μου. 
 
Δίνω τη συγκατάθεσή μου για τη λήψη φωτογραφιών μου και βίντεο κατά τη διάρκεια της ποδηλατικής δραστηριότητας και άλλων συναφών δραστηριοτήτων καθώς και για κάθε νόμιμη χρήση αυτών, από τη διαχειρίστρια αρχή, τους διοργανωτές και τους χορηγούς, χωρίς να έχω καμιά οικονομική απαίτηση.

Η διαδρομή της βόλτας μας θα είναι περίπου 82 χιλιόμετρα και η πορεία που θα ακολουθήσουμε θα είναι η παρακάτω: 

H εκκίνηση θα δοθεί στις 9π.μ. επί της Μιχαλακοπούλου στο ρεύμα προς Μεσογείων. Στη συνέχεια θα μπούμε προς τη Λεωφόρο Μαραθώνος με κατεύθυνση προς Ραφήνα, Μόλις συναντήσουμε τη Λεωφόρο Βραυρώνος θα κατευθυνθούμε δεξιά προς τον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας και τον υγρότοπο που βρίσκεται δίπλα του. Μετά από ολιγόλεπτη στάση θα κινηθούμε προς τα Μαρκόπουλο για μια δεύτερη στάση και από εκεί θα κατευθυνθούμε προς την Αθήνα μέσω Σπάτων.

 • 08:00 Συνάντηση στο Lot51, παραλαβή goodie bag από τους
  συμμετέχοντες.
 • 08:00- 09:00 Πρωινός καφές από τον μεγάλο Χορηγό της δράσης
  Area51 και snacks από το Lot51
 • 08:40 Καλωσόρισμα από τη διοργάνωση
 • 08:45 Τεχνικές οδηγίες από τον Race Director μας, Πέτρο Γκαζώνη.
 • 09:00 Αναχώρηση για τη μεγάλη μας βόλτα
 • 11:00 Στάση στον υδροβιότοπο της Βραυρώνας για refueling από Tο
  Bazaki Juice Bar με Smoothies και Ενεργειακές Μπάρες.
 • 11.00-11.10 Ομιλία από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και
  Πολιτισμού για το έργο της για τη διάσωση του υδροβιότοπου.
 • 12:00 Σύντομη στάση στο Μαρκόπουλο , στον πιο παλιό φούρνο της
  Αττικής, του Δαρεμά με τα πιο φημισμένα μουστοκούλουρα.
 • 13:00 Άφιξη στο Lot51.
 • 13:00-14:00 Snack, cold-brewed καφές από το Lot51 και το Bazaki
  Juice Bar.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

MEGA SPONSOR

MOBILITY PARTNER

PARTNERS

MEDIA PARTNERS

SUPPORT

Contact Us
Subscribe to Newsletter

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0